DE KLIMMENDE REGAHS
 

Sponsorinformatie

 
Sponsorpakket

U of uw bedrijf kunt zelf een bedrag sponsoren of kiezen uit één van onze sponsorpakketten. Als u kiest voor één van onze sponsorpakketten, dan promoten wij als u dat wenst uw naam of logo op verschillende manieren. Zie voor de verschillende mogelijkheden onze diverse sponsorpakketten.Alle donaties vallen onder een fiscaal gunstig regime. DKR is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daardoor is uw gift vrijgesteld van schenkings- of successierecht. Uw gift is daardoor ook aftrekbaar op uw fiscaal inkomen of van de vennootschapsbelasting.

Ik wil vaste donateur worden

U schrijft u in als vaste donateur van onze vereniging en u wordt jaarlijks uitgenodigd voor het overmaken van uw bijdrage.

DKR is een 100% vrijwilligersorganisatie. Uw donatie komt dan ook voor 100% terecht bij de goede doelen die door DKR worden ondersteund.

Alle donaties vallen onder een fiscaal gunstig regime. DKR is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daardoor is uw gift vrijgesteld van schenkings- of successierecht. Uw gift is daardoor ook aftrekbaar op uw fiscaal inkomen of van de vennootschapsbelasting.

Bij een minimale jaarlijkse donatie van 50 euro ontvangt u onze nieuwsbrieven, waarmee u op de hoogte blijven van onze activiteiten en inzet voor de goede doelen.

Online doneren

U maakt nu makkelijk en eenvoudig via online doneren een bijdrage aan ons over (zonder verdere verplichtingen en eventueel anoniem) door op de onderstaande button te klikken.Neem DKR op in uw testament

U kunt ons steunen door ons te vermelden in uw testament en ons een bedrag na te laten. Bij het nalaten van geld of goederen aan DKR, steunt u het werk en de goede doelen van DKR, terwijl uw nalatenschap daar fiscaal ook van profileert. Als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, bespaart u namelijk belasting.

Zelf uw wensen bepalen

Als u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Wilt u echter zelf bepalen hoe uw nalatenschap precies wordt verdeeld, dan is het belangrijk om een testament te maken. Daarvoor moet u naar de notaris toe. Hij of zij kan u vertellen wat in uw geval de mogelijkheden zijn en op welke manier u uw wensen kunt vormgeven.

Laat iets goeds na

U kunt de wereld iets goeds nalaten door DKR op te nemen in uw testament. Omdat goede doelen geen erfbelasting hoeven te betalen komt dat deel van uw nalatenschap voor 100% terecht bij DKR en de goede doelen van DKR. Het kan voor u een prettige gedachte zijn dat DKR daarmee haar werk kan voortzetten.

Gegevens DKR

Statutaire naam
De Klimmende Règâhs

KvK-nummer
65002563

Doelstelling
De vereniging heeft als doel geld bijeen te brengen voor een of meerdere charitatieve instellingen, die jaarlijks door de algemene ledenvergadering wordt of worden vastgesteld. DKR probeert dit te bereiken door het meedoen aan of het organiseren van verschillende evenementen.

Contactgegevens
Biesvaren 27
2498 EE Den Haag

info@dkronline.nl

Samenstelling van het bestuur

Het bestuur van DKR is als volgt samengesteld.
  • Rob Engelhard (voorzitter)
  • Martin Groen (secretaris)
  • Carlo Engelhard (penningmeester)
  • Remco Landman (bestuurslid)
Beleidsplan, verslag activiteiten en financiële verantwoording

In de algemene ledenvergadering worden het beleidsplan en de jaarverslagen van de vereniging vastgesteld. Beloningsbeleid

Het bestuur van DKR bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. De bestuursleden van de vereniging ontvangen geen beloning of een andere vergoeding. Er wordt geen vacatiegeld uitgekeerd. DKR heeft geen personeel in dienst.

 

© 2020 DKR