DE KLIMMENDE REGAHS
 

Schrijf je in voor de DKR Pubquiz op 7 november 2019

Op donderdag 7 november spelen we de DKR Pubquiz voor de goede doelen:
  • Alpe d'HuZes (KWF)
  • de kinderafdeling van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag (via Stichting Den Haag - Texel)
Kom met een gezellige groep je kennis testen bij deze nieuwe activiteit van DKR. Om 20.30 uur starten we met de pubquiz in Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker. Einde zal omstreeks 23.30 uur zijn.

Inschrijven
Je kunt je alleen inschrijven per team, dus niet individueel. Een team kan bestaan uit:
- maximaal 4 teamleden, inschrijfkosten 75,-
- maximaal 6 teamleden, inschrijfkosten 100,- (UITVERKOCHT)

Verzin een leuke naam voor het team en schrijf je snel in want vol = vol! De opbrengst komt volledig ten goede van de goede doelen.

De Pubquiz
De pubquiz wordt georganiseerd in samenwerking met Upbeatles en zal bestaan uit verschillende rondes waaronder trivia, audio, video, foto's, rijtjes en een DKR verassingsronde! Uiteraard is er voor de winnaars een mooie prijs, naast eeuwige roem als eerste winnaar van de DKR Pubquiz! Aan het einde van de avond organiseren we een loterij met prachtige prijzen. Loten hiervoor kunnen gedurende de avond worden gekocht. Ook de opbrengst van de loterij is voor de goede doelen.

De Drie Heeren
Consumpties gedurende de avond worden afgerekend met muntjes. Deze muntjes worden verkocht door DKR en kosten 2,75 per stuk.

Voorafgaand aan de DKR Pubquiz is het mogelijk bij De Drie Heeren gezellig een hapje te eten Kom je eten? Dan ben je vanaf 18.30 uur welkom. Je kunt kiezen uit Saté van kippendijvlees, Des Heeren burger, Fish & chips of Vegan Quiche. Kosten voor deze maaltijd zijn 15,-. Graag bij de inschrijving aangeven of hier binnen het team interesse voor is. Wij zullen hierover dan nog contact opnemen. Uiteraard is gedurende de avond de keuken ook open voor diverse warme hapjes.

Overige informatie
Parkeren in het centrum van Pijnacker kan het meest eenvoudig in de grote parkeergarage onder winkelcentrum Ackershof. De eerste twee uur is het parkeren gratis. Daarna kost het 1,50 euro per uur.

 
Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Aantal teamleden *
Naam team
Namen deelnemers team (optioneel)
U kunt vooraf een hoofdgerecht krijgen voor EUR 15,- per persoon, te betalen op de avond zelf. Indien u hiervan gebruik wilt maken, geef dan aan met hoeveel personen:
AVG *
Ik ga akkoord met het Privacyreglement in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 
Verstuur gegevens en ga naar stap 2 >>


Heb je vragen? Stuur dan een mail naar pubquiz@dkronline.nl
 

© 2019 DKR