DE KLIMMENDE REGAHS
 

Schrijf je in voor de DKR COOP Toertocht op 13 september 2020 
Op zondag 13 september 2020 hebben wij ons eerste evenement in Corona-tijd; de DKR-toertocht. Dit is fietsen en wandelen we voor Alpe d'HuZes.
Wil je een keer met De Klimmende Rghs meefietsen of meewandelen en een bijdrage leveren aan het goede doel? Grijp dan nu je kans!

Racefietsers
Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 60 kilometer en een route van circa 80 kilometer. De routes gaan door het gebied waar de Rghs vaak en veel trainen.

Meedoen belangrijker dan de snelheid!
Afhankelijk van het aantal al dan niet getrainde deelnemers, zullen we rekening houdend met verschillende snelheden, in diverse groepen de routes afleggen. In verband met de verwachte drukte op de fietspaden zal de maximale gemiddelde snelheid ongeveer 28-30 kilometer per uur bedragen. De overige groepen fietsen gemiddeld 24-26 en 26-28 kilometer per uur.

Toerfietsers
Ook de toerfietsers komen aan bod. Er is een route van 25 kilometer uitgezet voor toerfietsers voor jong, oud en iedereen die gewoon lekker recreatief wil fietsen.

Wandeltocht
Naast de fietstocht organiseren we op hetzelfde moment een wandeltocht, die ook begint en eindigt bij De Viergang. In groepsverband wordt tien kilometer gewandeld in het mooie natuurgebied tussen Delft en het Zoetermeer, het Balij-Bieslandse Bos.

Overige informatie
De verzameltijd is om 9.00 uur bij Sportcentrum De Viergang in Pijnacker, waar je bij je aanmelding een lekker bakkie koffie krijgt. De finish is ook weer bij De Viergang. Daar wacht een welverdiende lunch en gezellige muziek.

De kosten van deze leuke tocht voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een origineel DKR-toertochtshirt, een toertocht onder begeleiding, koffie en een lunch. Kinderen betalen 12,50 euro per persoon en krijgen daarvoor een oranje t-shirt van DKR, limonade en een lunch. De opbrengst komt volledig ten goede van de goede doelen.

Alle beschikbare plaatsen zijn vergeven. Het evenement is vol.

 

© 2020 DKR