DKR Tourtocht 2022

Op zondag 25 september 2022 is het weer de hoogste tijd voor de jaarlijkse DKR-toertocht. Je kan al fietsend of wandelend meedoen!
Wil je een keer met De Klimmende Règâhs meefietsen of meewandelen en een bijdrage leveren aan het goede doel? Grijp dan nu je kans!

Racefietsers
Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 65 kilometer en een route van circa 95 kilometer. De routes gaan door het gebied waar de Règâhs vaak en veel trainen.

Meedoen belangrijker dan de snelheid!
Veiligheid staat voorop. We passen de snelheid aan, aan de veiligheid en mogelijkheden op de fietspaden. Daarnaast fietsen we zo snel als de gezelligste schakel van de groep.

Toerfietsers
Ook de toerfietsers komen aan bod. Er is een route van 25 kilometer uitgezet voor toerfietsers voor jong, oud en iedereen die gewoon lekker recreatief wil fietsen.

Wandeltocht
Naast de fietstocht organiseren we op hetzelfde moment een wandeltocht. In groepsverband wordt tien kilometer gewandeld in het mooie natuurgebied tussen Delft, Zoetermeer en het Bieslandse Bos.

Overige informatie
De vertrek locatie volgt zo spoedig mogelijk via de website en e-mail!

De kosten van deze leuke tocht voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een origineel DKR-toertochtshirt, een toertocht onder begeleiding, koffie en een lunch. Voor €5,- extra krijg je ook nog een mooie DKR bidon. Kinderen betalen 12,50 euro per persoon en krijgen daarvoor een oranje t-shirt van DKR, limonade en een lunch. De opbrengst komt volledig ten goede van de goede doelen.

Totaal: € -

Geef een reactie