Wat is een mooie basis voor samenwerking? Twee partijen die zich volledig inzetten voor het goede doel. Daarom gaan Bizzywheels en De Klimmende Règâhs, twee fietsverenigingen met een eigen achterban, in 2023 samenwerken en gezamenlijk onderzoek naar kanker ondersteunen!

Bizzy wheels is een sportieve netwerkgroep van zo’n 400, veelal zelfstandig ondernemers, met als doel te netwerken op de fiets. Bizzy Wheels organiseert social netwerk rides om ontmoeting mogelijk te maken en te netwerken, waarbij het inschrijfgeld van de deelnemers ten goede komt van onderzoek naar kanker. Meer informatie is te vinden op www.bizzywheels.nl.

De Klimmende Règâhs is een fiets- en wandelvereniging die zijn oorsprong vindt in Den Haag en omgeving en ontstaan is in 2010. Zij hebben 24 actieve leden. Het doel van de Règâhs is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Sinds 2010 hebben de Règâhs meer dan een half miljoen euro ingezameld.

Dit is mogelijk gemaakt door sponsering en donaties, maar ook door verschillende (sportieve) evenementen te organiseren zoals spinningmarathons, valentijnsdiners, Gran Fondo’s, feesten met bekende artiesten, wijnacties, pubquizzen, wandel- en toertochten, ondernemersbijeenkomsten en niet te vergeten deelnames aan Alpe d’HuZes. Meer informatie is te vinden op www.dkronline.nl

De Klimmende Règâhs ondersteunen al sinds 2010 onderzoek naar kanker (via Alpe d’HuZes). Sinds afgelopen jaar ondersteunen zij ook de Stichting Eck Roosen die geld inzamelt voor onderzoek tegen alvleesklierkanker.