SPONSOREN

SPONSOR PAKKETTEN

U of uw bedrijf kunt zelf een bedrag sponsoren of kiezen uit één van onze sponsorpakketten. Als u kiest voor één van onze sponsorpakketten, dan promoten wij als u dat wenst uw naam of logo op verschillende manieren. Zie voor de verschillende mogelijkheden onze diverse sponsorpakketten.

Uw gift is aftrekbaar op uw fiscaal inkomen of van de vennootschaps-belasting.

HOOFDSPONSOREN

SPONSOREN

VASTE DONATEUR WORDEN

U schrijft u in als vaste donateur van onze vereniging en u wordt jaarlijks uitgenodigd voor het overmaken van uw bijdrage.

DKR is een 100% vrijwilligersorganisatie. Uw donatie komt dan ook voor 100% terecht bij de goede doelen die door DKR worden ondersteund.

Alle donaties vallen onder een fiscaal gunstig regime. DKR is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daardoor is uw gift vrijgesteld van schenkings- of successierecht. Uw gift is daardoor ook aftrekbaar op uw fiscaal inkomen of van de vennootschapsbelasting.

Bij een minimale jaarlijkse donatie van 50 euro ontvangt u onze nieuwsbrieven, waarmee u op de hoogte blijft van onze activiteiten en inzet voor de goede doelen.

DKR IN UW TESTAMENT

U kunt ons steunen door ons te vermelden in uw testament en ons een bedrag na te laten. Bij het nalaten van geld of goederen aan DKR, steunt u het werk en de goede doelen van DKR, terwijl uw nalatenschap daar fiscaal ook van profileert. Als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, bespaart u namelijk belasting.

Zelf uw wensen bepalen

Als u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Wilt u echter zelf bepalen hoe uw nalatenschap precies wordt verdeeld, dan is het belangrijk om een testament te maken. Daarvoor moet u naar de notaris toe. Hij of zij kan u vertellen wat in uw geval de mogelijkheden zijn en op welke manier u uw wensen kunt vormgeven.

Laat iets goeds na

U kunt de wereld iets goeds nalaten door DKR op te nemen in uw testament. Omdat goede doelen geen erfbelasting hoeven te betalen komt dat deel van uw nalatenschap voor 100% terecht bij DKR en de goede doelen van DKR. Het kan voor u een prettige gedachte zijn dat DKR daarmee haar werk kan voortzetten.

CONTACT

Vereniging DKR

DKR is een 100% vrijwilligersorganisatie en houdt geen kantoor. De vereniging is statutair gehuisvest te
Den Haag.

Email
info@dkronline.nl

Post
De Klimmende Règâhs, p/a Biesvaren 27 2498 EE
Den Haag

KvK
65002563

Bank
NL10 INGB 0007 1838 54